ΑΕΚ

Τελευταία στιγμή κρίνεται του Ιβάνοβιτς

Τελευταία στιγμή κρίνεται του Ιβάνοβιτς

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς "τρέχει" για να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου (12/11) με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League, αλλά η συμμετοχή του είναι ακόμα στον "αέρα".

Ο Ράνταλ Φάλκερ έχει τεθεί οριστικά εκτός δράσης από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη λόγω του τραυματισμού του στη μέση, ωστόσο στην "Ένωση" ελπίζουν ότι θα έχουν μία επιστροφή: Αυτή του Νίκολα Ιβάνοβιτς, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο σε μία προπόνηση της ΑΕΚ στις 3 Νοεμβρίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Στην ΑΕΚ ωστόσο ελπίζουν ότι την Παρασκευή (11/11) θα μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, κάτι που αν συμβεί θα αυξήσει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση που τελικά ο Ιβάνοβιτς δεν τα καταφέρει, τότε λογικά στην 12αδα θα συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Μωραϊτης για να υπάρχει και ένας τρίτος πόιντ γκαρντ πίσω από τους Ρόκο Λένι Ούκιτς και Μάικλ Ντίξον, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για λίγη ώρα στην θέση του πόιντ γκαρντ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, όπως συνέβη και στα τελευταία παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ