ΑΕΚ

"Τελειώνει" του Μωραΐτη στην ΑΕΚ

"Τελειώνει" του Μωραΐτη στην ΑΕΚ

Η μεταγραφή του Δημήτρη Μωραΐτη στην ΑΕΚ ενδεχομένως να ολοκληρωθεί σήμερα (20/7), με την "Ένωση" να στρέφει την προσοχή της στον Γιώργο Τσαλμπούρη. Τι συμβαίνει με τον Διονύση Σκουλίδα.

Εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει μία κίνηση που μπορεί να διαμορφώσει την ομάδα του μέλλοντος. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Μωραΐτη. Ο 16χρονος πλεϊμέικερ αποτελεί τον ευσεβή πόθο του Ντράγκαν Σάκοτα, μιας και μιλάμε για το κορυφαίο ταλέντο της χώρας στην ηλικία του.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι δύο ομάδες διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με φόντο τη μετακίνηση του νεαρού αθλητή από τη Νέα Σμύρνη στο ΟΑΚΑ. Κι όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα των... υπογραφών, που θα τον εντάξουν στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Επόμενος στόχος για την "Ένωση" είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ απασχολεί έντονα (και) τον Παναθηναϊκό, κάτι που κάνει σαφώς πιο δύσκολη την περίπτωσή του. Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει την ενασχόληση με την περίπτωσή του. Παρεμπιπτόντως, η μεταγραφή του Διονύση Σκουλίδα δείχνει να χαλάει, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να αγωνιστεί άμεσα στην ΑΕΚ και να μην δοθεί -για ένα χρόνο- δανεικός στο Περιστέρι, όπως είναι η πρόθεση της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ