ΑΕΚ

Τελειώνει το μυστήριο με την ΑΕΚ και την Ευρώπη

Τελειώνει το μυστήριο με την ΑΕΚ και την Ευρώπη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αποτελεί τη μοναδική ελληνική εκκρεμότητα αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους "κιτρινόμαυρους" να αποφασίζουν εντός των επόμενων ημερών για το στρατόπεδο που θα επιλέξουν, ανάμεσα σε FIBA και Euroleague.

Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός τάχθηκαν υπέρ της Euroleague, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τη FIBA. Η ΑΕΚ; Η μοναδική ελληνική εκκρεμότητα αφορά τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν εντός των επόμενων ημερών για το στρατόπεδο που θα επιλέξουν προκειμένου για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρά την αρχική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έφερνε την ΑΕΚ πιο κοντά στο Champions League και τη FIBA, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να συζητούν ημέρες επί ημερών προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Την Πέμπτη (31/3) πάντως, η "Gazzetta dello Sport" συμπεριέλαβε την "Ένωση" στη λίστα των εννέα ομάδων που ενημέρωσαν την Euroleague πως του χρόνου θέλουν να συμμετάσχουν στο Eurocup.

Μαζί με την Ουνικάχα Μάλαγα, τη Βαλένθια, τη Γκραν Κανάρια, τη Λιέτουβος Ρίτας, την Άλμπα Βερολίνου, την Μπάμπεργκ, την Μπάγερν Μονάχου και τη Γαλατάσαραϊ, η ιταλική εφημερίδα συμπεριέλαβε το όνομα της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" να μην τοποθετούνται επίσημα για το θέμα. Αυτό που διαρρέει πάντως ως ατμόσφαιρα από την ΚΑΕ ΑΕΚ είναι ότι η αναμονή θα λάβει τέλος πολύ σύντομα. Πόσο σύντομα; Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ