ΑΕΚ

Τα καλύτερα... έρχονται για Μιλόσεβιτς

Τα καλύτερα... έρχονται για Μιλόσεβιτς
INTIME SPORTS

Οι καλές εμφανίσεις του Μίλαν Μιλόσεβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του κι ο Βόσνιος ετοιμάζεται για ακόμα καλύτερα πράγματα με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς μπορεί να ήταν από τους τελευταίους που εντάχθηκαν στο ρόστερ της ΑΕΚ, όμως με το "καλημέρα" έδειξε ότι πρόκειται να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο Βόσνιος φόργουορντ προσαρμόζεται εξαιρετικά γρήγορα στην καινούρια του ομάδα κι ιδιαίτερα στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Κόροιβο έδειξε ότι μαζί με τον Σάκοτα θα αποτελέσει ένα καλό δίδυμο στη γραμμή των φόργουορντ.

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ περιμένουν ότι αυτή είναι μόνο... η αρχή για τον 29χρονο, ο οποίος στο μέλλον θα πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Μάλιστα, ήδη τον Βόσνιο αθλητή παρακολουθούν από κοντά σύλλογοι του εξωτερικού, όμως αν κάποιος θελήσει να τον πάρει από την ΑΕΚ μεσούσης της περιόδου θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τη διοίκηση της "Ένωσης", καθώς δεσμεύεται με μονοετές συμβόλαιο!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ