ΑΕΚ

Τα τυπικά για Όρτον και Τσαλμπούρη στην ΑΕΚ

Τα τυπικά για Όρτον και Τσαλμπούρη στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Ντάνιελ Όρτον και Γιώργο Τσαλμπούρη, με τους δύο παίκτες να είναι προ των πυλών του ΟΑΚΑ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν.

Η μεταγραφική αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και θα συνεχιστεί με την ανακοίνωση δύο ακόμη μεταγραφών. Η "Ένωση" βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, που θα την "οχυρώσουν" κοντά στο καλάθι. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Όρτον και Γιώργο Τσαλμπούρη.

Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρσι στο NBDL, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να εκδηλώνει ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το γεγονός πως δεν έχει προϋπηρεσία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν δείχνει να προβληματίζει τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Κάτι που δεν αποκλείεται να επικυρωθεί άμεσα, αφού οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν την υπογραφή του συμβολαίου που του έχουν αποστείλει.

Όσον αφορά τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και αρκετό καιρό , όπως είναι γνωστό. Η εξέλιξη που τον φέρνει όμως ακόμη πιο κοντά στο ΟΑΚΑ έχει να κάνει με το "πράσινο φως" που άναψε ο Πιερικός Αρχέλαος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο διεθνής παίκτης ανήκει στον σύλλογο της Κατερίνης, ο οποίος θα λάβει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον παραχωρήσει. Κάπως έτσι, θα ολοκληρωθεί πρόωρα η... αμερικανική περιπέτεια για τον ύψους 2μ17 πάουερ φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ