ΑΕΚ

Τα... επεισόδια του Ζντοβτς με παίκτες στην ΑΕΚ

Τα... επεισόδια του Ζντοβτς με παίκτες στην ΑΕΚ

Ο Γιούρι Ζντοβτς δείχνει να ζει ιδιαίτερα κάθε παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ και δεν είναι λίγες οι φορές που ξεσπάει σε όσους δεν ακολουθούν όσα θέλει. Τελευταίο... θύμα ο Τορίν Γκριν (videos)

Ο δεύτερος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό πήγαινε όπως θα ήθελε η ΑΕΚ, όμως στο 15ο λεπτό του αγώνα τα όποια σχέδια υπήρχαν έμειναν επί χάρτου. Ο Τορίν Γκριν έγινε αλλαγή και άκουσε τα... σχολιανάτα του από τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Αμερικανός κινήθηκε προς τον πάγκο, όμως ο Σλοβένος τεχνικός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη.

Η ένταση του αγώνα και η στάση του Γκριν ήταν αρκετά για να εξοργίσουν τον κόουτς της ΑΕΚ που εξερράγη και λίγο έλειψε να... χτυπήσει τον παίκτη του. Τελικά ο Αμερικανός πήγε στα αποδυτήρια, όμως οι αγωνιστικές επιπτώσεις έγιναν αμέσως εμφανής, καθώς ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την απώλεια του "κιτρινόμαυρου" προσανατολισμού και έτρεξε ένα επιμέρους 16-2 για να κλείσει το ημίχρονο στο 44-29 (στο 20').

Ο Κούπερ ο πρώτος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούρι Ζντοβτς έχει έντονο φραστικό επεισόδιο με παίκτη της ΑΕΚ εν ώρα αγώνα. Η αρχή είχε γίνει με τον Ντι Τζέι Κούπερ στον εκτός έδρα αγώνα με τον Αρκαδικό . Τότε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κούπερ έγινε αλλαγή με τον Σλοβένο και τον Αμερικανό να έχουν θερμό επεισόδιο με λεκτική αψιμαχία. Ο Ζντοβτς απώθησε τον Κούπερ κι έτσι τα νεύρα αυξήθηκαν, όμως οι άμεση επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε τα πνεύματα κι έτσι τον παίκτη νωρίτερα του αναμενόμενου στα αποδυτήρια. Λίγες εβδομάδες μετά ο παίκτης αποτέλεσε παρελθόν από την ΑΕΚ

Οι φωνές στον Μπράουν

Πριν τον Γκριν και μετά τον Κούπερ, όμως, ήταν η σειρά του Τζέι Κόβαν Μπράουν να δεχτεί τις έντονες φωνές του Ζντοβτς κατά τη διάρκεια που γινόταν αλλαγή. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά τα πάντα ήταν ανοικτά και ο κόουτς της ΑΕΚ 6 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ξέσπασε στον Μπράουν. Ο Αμερικανός την ώρα που γινόταν αλλαγή από τον Γκριν δέχτηκε τις παρατηρήσεις σε έντονο ύφος από τον προπονητή του και χάρη στην άμεση επέμβαση του Μαρκ Κάρτερ τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο. Ο Μπράουν κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε κανονικά ξεκινώντας βασικός στη τρίτη περίοδο.

Το επεισόδιο του Ζντοβτς με τον Κούπερ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ