ΑΕΚ

Τα εισιτήρια της πρεμιέρας στο Eurocup

Τα εισιτήρια της πρεμιέρας στο Eurocup

Η ΚΑΕ ΑΕΚ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το εναρκτήριο παιχνίδι του Eurocup κόντρα στην Κράσνι Όκτιαμπρ (14/10, 19:00) ενώ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Ρώσους.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Τετάρτη (14/10, 19:00) στο ΟΑΚΑ την Κράσνι Όκτιαμπρ στην πρεμιέρα του ΣΤ' ομίλου στο Εurocup ενώ η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Ρώσους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ – Κράσνι ξεκίνησε. Φίλοι της ΑΕΚ σπεύστε να προμηθευτείτε εισιτήρια στις ειδικές τιμές των 10 ή 20 ευρώ.

ΑΕΚ - ΚΡΑΣΝΙ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ

Η «Βασίλισσα» επιστρέφει και στην Ευρώπη. Στην πρεμιέρα του Eurocup θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 την Κράσνι Βόλγκογκραντ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ… ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 10, 20

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα social media της ΚΑΕ ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από το εκδοτήριο εισιτηρίων στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη", Δευτέρα & Τρίτη 12:00-19:00

*Online από αυτή τη σελίδα.

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. - 11μ.μ.) VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, Media Markt, Mymarket, Metro.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα από τις 16:00.από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους επικυρωμένα έγγραφα ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Διαβατήριο, Δίπλωμα).

*Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από τοViva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.

*Κατάστημα Viva.gr στο TheMallAthens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00)

*Κεντρικά Γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Κυρ: 08:00 - 23:00).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ