ΑΕΚ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε νέο κάλεσμα στους φιλάθλους τους ενόψει της νέας σεζόν, μένοντας πιστή στο μήνυμα "ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ".

Η φετινή ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο ζητάει την στήριξη του κόσμου της, προκειμένου να καταφέρει να τους κατακτήσει.

Με το μήνυμα "ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" να κυριαρχεί, οι "Κιτρινόμαυροι" απευθύνονται στον κόσμο, ανακοινώνοντας όλες τις παροχές που υπάρχουν. Αναλυτικά το μήνυμα της "Ένωσης":

"AEK B.C. Εισιτήρια Διαρκείας 2016-17

H AEK B.C. ανανεώνει το κάλεσμά της στους φιλάθλους της ομάδας για να σταθούν δίπλα στην Βασίλισσα την νέα αγωνιστική σεζόν.

Με το μήνυμα « ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» που πλέον ενώνει Διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους, η ΑΕΚB.C. παρουσιάζεται έτοιμη να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους της ομάδας και να ανταποδώσει την αγάπη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του κόσμου της.

Με ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για οικογένειες, φοιτητές και ανέργους η ΑΕΚB.C. εκδίδει νέα εισιτήρια με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με την περασμένη περίοδο και προσιτές για όλους.

Ένωσε κ εσύ την φωνή σου με της «Βασίλισσας» και διαμόρφωσε μαζί με την ομάδα στο παρκέ το μέλλον που η ένδοξη ιστορία της επιβάλλει.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων πατήστε: ΕΔΩ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ