ΑΕΚ

Συνεχίζονται οι προεγγραφές στην ΑΕΚ B.C Academy

Συνεχίζονται οι προεγγραφές στην ΑΕΚ B.C Academy

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση η προεγγραφές για την ΑΕΚ B.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Το όραμα της ΑΕΚ να αναδείξει παιδιά από τα "σπλάχνα" της συνεχίζεται. Η "Ένωση" εξακολουθεί να έχει ανοιχτές τις πύλες της σε όποιο παιδί επιθυμεί να δείξει το ταλέντο του μέσα από τις ακαδημίες της, υπενθυμίζοντας στον κόσμο τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην ΑΕΚ B.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι προεγγραφές για την ΑΕΚ B.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος" μέσω της νέας ιστοσελίδας, που δημιουργείται και θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA μετακόμισε από τις Αχαρνές στο Μαρούσι για την περίοδο 2017-2018, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου), μετά τη συμφωνία, που συνήψε με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται Σάββατο, Κυριακή, αλλά και Παρασκευή στον Άγιο Θωμά, αλλά και στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (βοηθητικοί χώροι) Σάββατο και Κυριακή, σε ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2012, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία ΑΕΚ Β.C., ώρες 11:00 έως 17:00).

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ