ΑΕΚ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Σάκοτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντούσαν Σάκοτα θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά για τρία ακόμη χρόνια ο Ντούσαν Σάκοτα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αφού επήλθε συμφωνία των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο αρχηγός της Ένωσης είχε διαρκείς επαφές με τους διοικούντες τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα, με τις επαφές των δύο να ολοκληρώνονται θετικά και να τον "δένουν" στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2020.

Ο 31χρονος φόργουορντ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας 11.3 πόντους (με 32.5% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα στη Stoiximan.gr Basket League. Όντας μάλιστα ο πιο σταθερός παίκτης των "κιτρινόμαυρων" αποτέλεσε βασικό λόγο για τον οποίο η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατάφερε να διατηρήσει δίχως πρόβλημα τα κεκτημένα εντός των συνόρων, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα προκύψει η ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ