ΑΕΚ

Συνεργασία της ΑΕΚ με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο"

Συνεργασία της ΑΕΚ με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο"

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο", σε μία πρωτοποριακή κίνηση με σκοπό τον συνδυασμό της αθλητικής παιδείας με την εκπαίδευση.

Ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά δευτερεύοντα πράγματα σε αυτή τη ζωή, αν όχι το πιο σημαντικό δευτερεύον πράγμα. Ακόμα πιο σημαντική όμως είναι η γνώση, η οποία έρχεται μέσω της εκπαίδευσης. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν στην ΑΕΚ, ανακοινώνοντας συνεργασία με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο".

Στην "Ένωση" θέλουν να φροντίσουν ώστε τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες δεν θα γίνουν απλώς καλοί αθλητές, αλλά και μορφωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι θα βγουν έτοιμοι στην κοινωνία. Θέλουν δηλαδή οι παίκτες της ομάδας να συνδυάσουν αθλητισμό και εκπαίδευση, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αυτό. Στα πλαίσια αυτής της λογικής λοιπόν, συμφώνησαν να με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο" να δοθούν υποτροφίες στα μέλη του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της "ΑEK B.C ACADEMY – DRAGAN SAKOTA".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η AEK B.C. στο πλαίσιο ενίσχυσης του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της "ΑEK B.C ACADEMY – DRAGAN SAKOTA" ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τo "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο" (Πελοπίδα 85, Περιστέρι).

Στο "σχολείο" της ΑΕΚ η αθλητική εκπαίδευση αποτελούσε και αποτελεί την πεμπτουσία των προσπαθειών μας από την πρώτη ημέρα αναγέννησης των Τμημάτων Υποδομής. Ο αθλητισμός και η εκπαίδευση με τη μορφή της ακαδημαϊκής γνώσης συνιστούν, ωστόσο, τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων, από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, γεγονός καθοριστικό για το (αθλητικό και επαγγελματικό) μέλλον τους. Γι’ αυτόν τον στόχο και η συμφωνία με ένα από τα παλαιότερα και πλέον αξιολογημένα ιδρύματα στην Αττική.

"Σκοπός του Εκπαιδευτηρίου είναι η παροχή ολοκληρωμένης παιδείας, η δημιουργία κριτικής σκέψης και η καλλιέργεια της ψυχής των μαθητών του σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές. Εδώ η πρόοδος είναι συνεχής, η μάθηση γίνεται βίωμα, η γνώση συναντά το παιχνίδι", όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκπαιδευτηρίου.

Σκοπός της ΑΕΚ B.C. είναι οι αθλητές της, ή επίδοξοι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας μαζί με την άσκησή τους και τις υψηλές επιδόσεις στα γήπεδα να ακολουθήσουν υπό τις καλύτερες συνθήκες και τις σπουδές τους. Στο πλαίσιο αυτό οι Υποτροφίες, που προσφέρει το Εκπαιδευτήριο, ως αφετηρία μιας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία σε όλες τις πτυχές της θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ