ΑΕΚ

Συνεργασία με τον Γ.Σ. Κηφισιάς, για την ΑΕΚ

Συνεργασία με τον Γ.Σ. Κηφισιάς, για την ΑΕΚ

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του αναπτυξιακού της προγράμματος, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γ.Σ. Κηφισιάς.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η "Ένωση" ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γ.Σ. Κηφισιάς.

Αναλυτικά

"Η διοίκηση της ΑΕΚ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του αναπτυξιακού της προγράμματος ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Γ.Σ. Κηφισιάς.

Ο Γ.Σ. Κηφισιάς είναι ένα ιστορικό σωματείο των Βορείων Προαστίων που στα 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας του τμήματος Καλαθοσφαίρισης έχει επιτελέσει σημαντικό έργο αναδεικνύοντας πολλούς αθλητές που στην συνέχεια αγωνίσθηκαν σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας η ΑΕΚ θα παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία τόσο σε προπονητικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το σωματείο και να γίνει σχολή μπάσκετ και σημείο αναφοράς του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ΑΕΚ & Γ.Σ. Κηφισιάς θα συνεργασθούν και σε άλλα επίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δίνοντας εμπειρίες και γνώσεις με σκοπό το χτίσιμο και την δημιουργία υψηλού επιπέδου καλαθοσφαιριστών αλλά και προσωπικοτήτων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ