ΑΕΚ

Συνεργασία ΑΕΚ και Αμαρουσίου

Συνεργασία ΑΕΚ και Αμαρουσίου

Τη συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου για την αξιοποίηση του κλειστού του Αγίου Θωμά από τις ακαδημίες του "δικέφαλου" ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα εδρεύουν από εδώ και στο εξής οι ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε τη συμφωνία, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Διδασκάλου, του Προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. Κώστα Κουτσούκου και του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α και αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, o επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιώργος Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η παραγωγική διαδικασία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του Μάκη Αγγελόπουλου και της ΑΕΚ B.C.

Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής και η επέκταση του αναπτυξιακού Προγράμματος πολυεπίπεδα συνιστά σταθερά βασική προτεραιότητα για τον οργανισμό.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, την (από 07/06) συμφωνία με το δήμο Αμαρουσίου και τον Γ.Σ.Α. για συνεργασία και παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου) για την κάλυψη των αναγκών της ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, αλλά και άλλων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ΑΕΚ.

Η συνεργασία επικυρώθηκε σήμερα (14/06) παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τον οποίο η ΑΕΚ και η ΑΕΚ B.C. ευχαριστούν για τη συμβολή του, του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Διδασκάλου, του Προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α., Κώστα Κουτσούκου και του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α και αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη.

Στο δημοτικό Μέγαρο από πλευράς ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ B.C., Μάκης Αγγελόπουλος, o επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής (και διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.) Γιώργος Νικολάου.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες δράσεις, που αφορούν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ