ΑΕΚ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χοτζ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χοτζ

Στο μυαλό του Ντράγκαν Σάκοτα μπορεί να βρίσκεται το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ αυτός όμως δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να τσεκάρει την αγορά με τον “Σάλε” να εξετάζει τον Ουόλτερ Χοτζ. Επίσημα τέλος ο Άγγελος Κορωνιός.

Η νίκη επί των Τρικάλων θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει το 3 στα 3 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα για την ενίσχυση του ρόστερ να τσεκάρει τον Ουόλτερ Χοτζ.

Ο Πορτορικάνος πλέι μέικερ είναι μεταξύ των ονομάτων που σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει ξεχωρίσει ο “Σάλε” τα τελευταία 24ωρα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κρις Γουόρεν.

Ο Γουόρεν αποτελεί κοινό μυστικό μετά τις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ και ειδικότερα την προχθεσινή στην Κωνσταντινούπολη με την Γαλατασαράι πως μετράει αντίστροφα. Μάλιστα οι πρώτες σκέψεις δεν γεννήθηκαν μετά την δεύτερη ήττα στα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Eurocup. Ακόμη από την πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και παρά τη νίκη.

Πλέον ο Σάκοτα δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του εκτός και αν ο Γουόρεν καταφέρει να μεταμορφωθεί και πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν είναι τυχαίο ότι στα χέρια του έχουνε φθάσει τις τελευταίες ημέρες υποψήφιοι Αμερικανοί και όχι μόνο πλέι μέικερ αλλά και σέντερ αφού και η θέση του Όου Ντι Ανοσίκε μόνο σίγουρη δεν είναι.

Μεταξύ των πλέι μέικερ που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Σάκοτα και να τον έχει ψηλά στη λίστα του σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι ο Ουόλτερ Χοτζ. Πρόκειται για τον 29χρονο Πορτορικάνο με ύψος 1.83μ. που είναι απόφοιτος του Φλόριντα και έχει ευρωπαϊκή εμπειρία σε τρία πρωταθλήματα. Στην Πολωνία με τις Ζιέλονα Γκόρα, στην Ισπανία με την Λαμποράλ Κούτσα με την οποία αγωνίστηκε και στην Euroleague και στην Ρωσία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Εξελίξεις στο θέμα της αντικατάστασης του Γουόρεν αναμένεται να υπάρξει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Και ειδικότερα μετά το τέλος του αυριανού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με τα Τρίκαλα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί ωστόσο να αποτελέσει κριτήριο και για τον Καναδό Φιλ Σκραμπ.

Επίσημα τέλος ο Κορωνιός

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την διακοπή της συνεργασίας της με τον Άγγελο Κορωνιό με μία λιτή της ανακοίνωση.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι διακόπηκε η συνεργασία της με τον Άγγελο Κορωνιό, έπειτα από δική του απόφαση.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας”.

Όπως είναι γνωστό εξάλλου από χθες την θέση του Κορωνιού στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ ως βοηθού του Ντράγκαν Σάκοτα έχει πάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αμφίβολος με τα Τρίκαλα ο Σάκοτα

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ατυχίες συνεχίζονται στην ΑΕΚ στην φετινή αγωνιστική περίοδο όπως αυτές είχανε αρχίσει να εμφανίζονται πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη στη Nick Galis Hall.

Συγκεκριμένα στο αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ ενδέχεται ο Δημητρης Κατσίβελης να μην είναι ο μοναδικός απών. Κι αυτό καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής (24/10). Ακόμη ο νεαρός Άτιτς που έκανε το ντεμπούτο στο παιχνίδι της Τρίτης για το Eurocup με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη στη σημερινή προπόνηση υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ μπορεί να ήταν καθησυχαστική αλλά η κατάσταση του ποδιού του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάκοτα για το αυριανό παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ