ΑΕΚ

Στο "στόχαστρο" της ΑΕΚ ο Ραντ

Στο "στόχαστρο" της ΑΕΚ ο Ραντ

Στην περίπτωση του Βίκτορ Ραντ έχει στραφεί ο Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Ποιος είναι ο Αμερικανός φόργουορντ που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της Νίζνι (VIDEO).

Την ώρα που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Τορίν Γκριν με σκοπό την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τα "κίτρινα" ραντάρ δεν σταματούν να δουλεύουν... στο "κόκκινο". Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης είναι, άλλωστε, μεγάλη με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως ο Γιούρι Ζντοβτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βίκτορ Ραντ για τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποφοίτησε το 2014 από το South Florida δίχως όμως να εξασφαλίσει θέση στο ΝΒΑ. Έτσι δεν άργησε να στραφεί προς τη δική μας πλευρά του Ατλαντικού, καταλήγοντας το περασμένο καλοκαίρι στη Νίζνι. Κι η αλήθεια είναι πως φέρνει σε πέρας την αποστολή -μέχρι στιγμής.

Με 14.6 πόντους (46.6% στα δίποντα, 30.8% στα τρίποντα και 80.4% στις βολές), 6.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup, κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Άιναρς Μπαγκάτσκις. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αποχωρήσει από το Νόβγκοροντ, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει -μια ακόμη- υπέρβαση για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Η επιλογή ανήκει στον Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Αν πει πως τον θέλει, τότε να θεωρείτε δεδομένο πως ο "ισχυρός άνδρας" της ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ικανοποιήσει οικονομικά τον 25χρονο φόργουορντ και τη Νίζνι, που θα ζητήσει σημαντικό χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ