ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ο Γλυνιαδάκης

Στο προσκήνιο ο Γλυνιαδάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το όνομα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει ο Γιούρι Ζντοβτς για τη θέση "5", από τη στιγμή που θα αποχωρήσουν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τζος Όουενς και επίκειται αυτή του Μάικ Ντίξον , η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στον παίκτη που θα ολοκληρώσει το παζλ της φροντ λάιν. Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να αποκτηθεί γηγενής παίκτης για τον τρίτο σέντερ της ομάδας, με το όνομα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη να βρίσκεται στο προσκήνιο, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της (19/6) δημοσίευμα η "Live Sport".

Όπως αναφέρεται, ο πρώην σέντερ της Κηφισιάς (ο οποίος φέτος είχε 9.7 πόντους και 4.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο) είναι ο παίκτης που έχει τραβήξει την προσοχή του προπονητή της "Ένωσης" για τη θέση "5", από τη στιγμή που θα αποχωρήσουν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Το συμβόλαιο του πρώτου ολοκληρώθηκε άλλωστε, με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια κλήση από την πλευρά της ΑΕΚ, δείγμα ότι δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά, την ώρα που περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από άλλη ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η παραμονή του στην Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον, σε πρώτη φάση, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση.

Σε ό,τι αφορά τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο 26χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" ήδη ψάχνουν τρόπο για να λυθεί η συνεργασία τους με τον θηριώδη σέντερ, ο οποίος δεν κέρδισε σε κανένα σημείο της χρονιάς την εμπιστοσύνη του Γιούρι Ζντοβτς. Έτσι, θα πει "αντίο" την "Ένωση" ένα μόλις χρόνο μετά την τριετή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ