ΑΕΚ

Στο Πατριαρχείο η ΑΕΚ

Στο Πατριαρχείο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε το πρωί της Τρίτης (20/10) στην Κωνσταντινούπολη κι αμέσως επισκέφτηκε το Πατριαρχείο. Δείτε εικόνες από την επίσκεψη. Τι δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Στο Πατριαρχείο βρέθηκε σύσσωμη η αποστολή της ΑΕΚ μετά την άφιξη της αποστολής στην Κωνσταντινούπολη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ.

Εν τη απουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου (λόγω ασθενείας), τους "κιτρινόμαυρους" υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος κ. Στέφανος, Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, με το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Χιώτο, να εκπροσωπεί τον "δικέφαλο". Η ΑΕΚ παρέδωσε μάλιστα μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας με υπογραφές προπονητών και παικτών, με τον συμβολικό αριθμό "1" και ασημένιο δίσκο με το έμβλημα της ΑΕΚ.

Στο Πατριαρχείο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Πρωτοσύγκελος επανέλαβε το διαχρονικό ρητό του Πατριάρχου ότι " η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πεθαίνει" κι ότι " η φανέλα της ΑΕΚ συγκινεί τους πάντες ανεξάρτητα από οπαδική ταυτότητα, αφού από το 1924 έως και σήμερα οι ιδρυτές της μεταλαμπαδεύουν το φως του Κυρίου κι ό,τι πρεσβεύει η Πόλη ανά τους αιώνες". " Η ΑΕΚ είναι το φως του πολιτισμού", είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιότατος.

Στο Πατριαρχείο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Σάκοτα: "Για το κάτι παραπάνω"

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσσαραϊ, ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε: " Αντιμετωπίζουμε αύριο (Τετάρτη) την ομάδα, που από την πρώτη στιγμή είπαμε, ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Εμείς πιστεύουμε, πάντως, ότι σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε και στον αγώνα με τη Γαλατασαράι θα είμαστε σε θέση να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Οι προπονήσεις μας είναι εξαιρετικές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά.

Είναι αλήθεια, ότι δεν έχουμε δείξει στους αγώνες το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν έχει βγει στο γήπεδο η δουλειά μας, αλλά αυτό θα γίνει κάποια στιγμή. Με την επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη η κατάσταση θα βελτιωθεί. Στην φάση αυτή περιμένουμε από αρκετούς παίκτες, που θα πάρουν ευκαιρίες να προσφέρουν ακόμα περισσότερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ