ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ ο Αγγελόπουλος

Στο ΟΑΚΑ ο Αγγελόπουλος
EUROKINISSI

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ και είδε την ΑΕΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (16/5, 18:00) για την α' φάση των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Υπό το βλέμμα του Μάκη Αγγελόπουλου ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (16/5, 18:00) για την α' φάση των playoffs της Stoximan.gr Basket League.

O ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ βρέθηκε την Τρίτη (15/5) στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν την πρώτη "μάχη" της σειράς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Stoximan.gr Basket League, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ έδειξε για ακόμη μία φορά την στήριξή του στον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες της Ένωσης, της οποίας το πρόγραμμα την Τρίτη (15/5) ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει όλους του παίκτες του στη διάθεσή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Paok Sports Arena.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ