ΑΕΚ

Στο νοσοκομείο ο Χέρστον

Στο νοσοκομείο ο Χέρστον
Χέρστον

Ο τραυματισμός του Μαλίκ Χέρστον στο γόνατό του στο φινάλε του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ οδηγεί τον Αμερικανό φόργουορντ στο νοσοκομείο με φόβους για σοβαρή ζημιά.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον τεχνικό της ΑΕΚ τον Γιούρι Ζντοβτς μετά τον διαφαινόμενο σοβαρό τραυματισμό του Μαλίκ Χέρστον στο γόνατό του στο φινάλε του παιχνιδιού με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα μεταβεί στο νοσοκομείο με φόβους για σοβαρή ζημιά.

Το άγνωστο της κατάστασης του Χέρστον είναι ό,τι χειρότερο για τον προπονητή της "Ένωσης" στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της και ουσιαστικά δέκα μέρες πριν από την πιθανή έναρξη των playoffs.

Ένας τραυματισμός που ήρθε στο φινάλε ενός παιχνιδιού γοήτρου για την ΑΕΚ αφού πριν από το τζάμπολ της και ανεξαρτήτου του αποτελέσματός του αλλά και αυτού του Σαββάτου (09/04) στο ΟΑΚΑ με τον Αρκαδικό θα παρέμενε αμετακίνητη από την 4η θέση της κανονικής διάρκειας.

Ο Χέρστον σε άμυνα πάνω στον Έλιοτ Ουίλιαμς έδειξε να παραπατάει 2:30 για το 40΄ και πέφτοντας στο παρκέ του ΟΑΚΑ έπιανε το δεξί του πόδι από τους πόνους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πήγε στον πάγκο της ΑΕΚ υποβασταζόμενος όπως και με τον τρόπο αυτό αποχώρησε για τα αποδυτήρια σε ένα ακόμη δείγμα ότι η ζημιά που είχε υποστεί ήταν σοβαρή.

Ένας τραυματισμός που ήρθε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μάικλ Έρικ . Τον 28χρονο Αφρικανό σέντερ, με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα αν και με μόλις ένα παιχνίδι με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, και απομένει κατά πόσο μετά τον τραυματισμό του Χέρστον θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χέρστον κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑγια το νοσοκομείοέφυγε με πατερίτσες στον δρόμο προς το νοσοκομείο όπου είναι να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί ακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού του και κατ΄ επέκταση το διάστημα της απουσίας του.

Κι όσο για την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ;

"Σε μαγνητική τομογραφία υποβάλλεται αυτή την ώρα ο Μαλίκ Χέρστον, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ υπέστη ζημιά στο δεξί γόνατο στη διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά τη λήξη διακομίσθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Μαλίκ ζήτησε ο ίδιος να παραμείνει στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί ηθικά στους συμπαίκτες του και μετά το τέλος να φύγει για τη μαγνητική, επιθυμία που σεβάστηκε το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ