ΑΕΚ

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ η ΑΕΚ

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον σημερινό (28/2, 17:00) αγώνα με τον Άρη στο "Nick Galis Hall" ενώ αντιπροσωπεία της "Ένωσης" επισκέφτηκε το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη στο "Nick Galis Hall" (28/2, 17:00), σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η "Ένωση" φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-4 ενώ ο Άρης ακολουθεί σε απόσταση... αναπνοής. Για την ακρίβεια μιας νίκης (15-5), έχοντας επικρατήσει στο ματς του ΟΑΚΑ με το υπέρ του 74-83.

Σε περίπτωση νίκης επί του Άρη στο Παλέ, η ΑΕΚ ξεφεύγει δυο νίκες από τους "κίτρινους" ενώ αποκτά σαφέστατο προβάδισμα αν καλύψει και τη διαφορά της ήττας (-9) στον α' γύρο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς ισοβαθμούν με την "Ένωση" στην τρίτη θέση ωστόσο έχουν το πλεονέκτημα αφού θα μετρούν δυο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο μεσοδιάστημα, αντιπροσωπεία της ΑΕΚ πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, το "παρών" στον ιστορικό χώρο έδωσαν ο τζένεραλ μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Δημήτρης Χιώτος και ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Γιώργος Νικολάου.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε το μέλος της Επιτροπής Μουσείου, Γιωργής Μπουσβάρος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ