ΑΕΚ

Στο ίδιο έργο θεατής ο Χέρστον

Στο ίδιο έργο θεατής ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαλίκ Χέρστον αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, παραμένοντας εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πέρσι, με αποτέλεσμα να χάσει τα πλέι οφ.

Απ ότι φαίνεται, η τύχη δεν είναι με το μέρος του Μαλίκ Χέρστον. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μείνει στα "πιτς" για τις επόμενες δύο εβδομάδες . Τι σημαίνει αυτό; Λογικά θα απουσιάσει από τον πρώτο προημιτελικό, στον οποίο η "Ένωση" περιμένει να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει (σ.σ.: κατά πάσα πιθανότητα τον ΠΑΟΚ).

Το πλέον αξιοσημείωτο στην περίπτωσή του βέβαια είναι πως ένας τραυματισμός τού είχε στερήσει τη συμμετοχή στην post season, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της και, εν τέλει, να αποκλειστεί πρόωρα από τον Άρη του Δημήτρη Πρίφτη. Τι είχε γίνει; Ο Μαλίκ Χέρστον τραυματίστηκε στο γόνατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στην αυλαία της regular season με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τα πλέι οφ, γεγονός που στοίχισε στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Κάτι αντίστοιχο λίγο έλειψε να συμβεί φέτος, αφού οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων των "κιτρινόμαυρων" έκαναν λόγο για μακρά απουσία. Εν τέλει όμως, ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, το πρόβλημα στο γόνατο θα ξεπεραστεί σχετικά σύντομα κι έτσι θα είναι σε θέση να βοηθήσει από ένα σημείο κι έπειτα στη φετινή post season.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ