ΑΕΚ

Στο γραφείο του Μανωλόπουλου ο Αγγελόπουλος

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, βρέθηκε μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο 4ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League στο γραφείο του Σωτήρη Μανωλόπουλου, μιλώντας μαζί του για αρκετή ώρα.

Η ήττα με 38 πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό στον 4ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League δεν άρεσε σε κανέναν στην ΑΕΚ . Και ο Ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, δεν αποτέλεσε εξαίρεση φυσικά.

Ο Ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ μετέβη στο γραφείο του τεχνικού της ομάδας, Σωτήρη Μανωλόπουλου, μετά τον αγώνα, μιλώντας για πάνω από 20 λεπτά μαζί του.

Όπως γίνεται σαφές δε μπορούν να γίνουν γνωστά όσα ειπώθηκαν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη προκαταρκτική κουβέντα σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ποιες είναι οι κινήσεις στις οποίες πιθανόν να πρέπει να προχωρήσει η ομάδα.

Προς το παρόν βέβαια στην ΑΕΚ θα πρέπει να αφήσουν κατά μέρη τον σχεδιασμό και να εστιάσουν στο παρόν. Ένα παρόν που βρίσκει την ομάδα πληγωμένη μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, η οποία πρέπει να συνέλθει άμεσα ενόψει των μικρών τελικών, οι οποίοι μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα και την Κυριακή (28/5) αν η άλλη σειρά των ημιτελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη (25/5).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ