ΑΕΚ

Στο Adidas Eurocamp ο Τσαλμπούρης

Στο Adidas Eurocamp ο Τσαλμπούρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα βρεθεί από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου στο Τρεβίζο προκειμένου για την παρουσία του στο φημισμένο Adidas Eurocamp, στο οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μπορεί φέτος να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής είτε επί των ημερών του Ντράγκαν Σάκοτα, είτε από τη στιγμή που προσελήφθη ο Γιούρι Ζντοβτς, αλλά η "μπογιά" του Γιώργου Τσαλμπούρη περνά -για τα καλά- στο εξωτερικό. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ των "κιτρινόμαυρων" κλήθηκε να δώσει το "παρών" στο Adidas Eurocamp, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου στο Τρεβίζο.

Έτσι, το ελληνικό μπάσκετ θα έχει παρουσία στην ιταλική πόλη μετά από διάλειμμα ενός έτους, αφού πέρσι ουδείς εκπρόσωπος της "γαλανόλευκης" είχε κληθεί. Τελευταία "δικά μας" παιδιά που βρέθηκαν στο Adidas Eurocamp ήταν οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Ιωάννης Παπαπέτρου, το 2014.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: " Άκρως τιμητική πρόσκληση δέχθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο νεαρός σέντερ της ΑΕΚ (19 χρ., 2μ.16) κλήθηκε να συμμετάσχει στο Eurocamp 2016. Πρόκειται για το ετήσιο διεθνές τουρνουά του Τρεβίζο, το οποίο εφέτος θα διεξαχθεί από 10 έως 12 Ιουνίου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ