ΑΕΚ

Στις ΗΠΑ ο Τσαλμπούρης για προπονήσεις

Στις ΗΠΑ ο Τσαλμπούρης για προπονήσεις

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Κυριακή (25/5) ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ,όπου θα προπονηθεί υπό το βλέμμα στελεχών ομάδων του ΝΒΑ.

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλμπούρης! Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ, 20χρονος φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αναχωρήσει την προσεχή Κυριακή (28/5) για τις ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με εξειδικευμένο γυμναστή-προπονητή και κατόπιν να λάβει μέρος σε workouts υπό το βλέμμα προπονητών ομάδων του ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα, ο Τσαλμπούρης εχει προσκληθεί να πάρει μέρος σε workouts που θα πραγματοποιηθούν σε Νιου Τζέρσεϊ (5-7 Ιουνίο) και Φιλαδέλφεια (18-20 Ιουνίου), ενώ θα μεταβεί σε ακόμη δύο Πολιτείες. Μέσα από αυτές τις προπονήσεις, ο Τσαλμπούρης θα προσπαθήσει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ μίας ομάδας ενόψει των Summer League του ΝΒΑ.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων πάντως, οι συγκεκριμένες προπονήσεις δεν σχετίζονται με το ντραφτ του ΝΒΑ. Ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ ήταν αυτόματα διαθέσιμος στο περσινό ντραφτ επειδή άφησε το Κολέγιο του Iowa State για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, όπου και δεν επιλέχθηκε από κάποια ομάδα.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μέσω αυτών των προπονήσεων έχει την ευκαιρία να πείσει οποιαδήποτε από τις 30 ομάδες να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της για κάποιο από τα Summer League που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Για τις ΗΠΑ ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Ο διεθνής φόργουορντ και πρωταθλητής ΕΣΚΑ με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ αναχωρεί την Κυριακή (28/05) για Μαϊάμι, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με εξειδικευμένο γυμναστή-προπονητή και κατόπιν να να λάβει μέρος στα workouts, στα οποία θα δώσουν το «παρών» προπονητές και εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ.

Ο 20χρονος παίκτης της «Βασίλισσας» έχει προσκληθεί από Νιου Τζέρσεϊ (5-7 Ιουνίου) και Φιλαδέλφεια (18-20 Ιουνίου), και αναμένεται να μεταβεί και σε ακόμη δύο Πολιτείες

Οι προπονήσεις αυτές διεξάγονται με στόχο την στελέχωση των ομάδων του Summer League 2017."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ