ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για Ανοσίκε

Στην τελική ευθεία για Ανοσίκε

Στην ΑΕΚ περιμένουν την Λαμποράλ Κούτσα, η οποία μπορεί ακόμα και σήμερα να αφήσει ελεύθερο τον Όου Ντι Ανοσίκε και τότε ο 24χρονος σέντερ δεν θα αργήσει να γίνει "Ενωσίτης"

Ο Ντάνιελ Όρτον δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε κι έτσι οι "κιτρινόμαυροι" αναγκάστηκαν στο... παρά πέντε να βγουν και πάλι στην αγορά. Η επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα είναι δεδομένη για την απόκτηση ενός παίκτη που να έχει πρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία με στόχο να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι έτσι η "Ένωση" κινείται για την απόκτηση του Όου Ντι Ανοσίκε, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Λαμποράλ Κούτσα που απέκτησε στη θέση του τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο Ισπανικός σύλλογος είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη και τότε ο 24χρονος σέντερ αναμένεται να βρίσκεται αύριο (5/10) στην Ελλάδα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά για τους "κιτρινόμαυρους" τότε ο Ανοσίκε θα λάβει μέρος στην προπόνηση και ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη. Προς το παρόν, πάντως, τα πάντα είναι στο χέρι της Λαμποράλ και η ΑΕΚ καραδοκεί για τις εξελίξεις.

Μάλιστα κάποιοι έχουν αρκετά δεδομένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής κι έτσι έσπευσαν στη Wikipedia να τον αναγράψουν ως νέο παίκτη της ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για Ανοσίκε
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ