ΑΕΚ

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Ζντοβτς, αλλά...

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς έκανε τη σημερινή (10/3) προπόνηση της ΑΕΚ, παραμένει προπονητής της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της για πολύ ακόμη.

Το μίνι σίριαλ συνεχίζεται. Ο Γιούρι Ζντοβτς πήγε σήμερα στο ΟΑΚΑ μετά τη συνάντησή του με τον χρηματοδότη της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο, έκανε την προπόνηση της ομάδας και έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του για αύριο. Με απλά λόγια παραμένει στην τεχνική ηγεσία των "κιτρινόμαυρων", όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση και τις επόμενες μέρες.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr λένε πως στον Σλοβένο coach έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, ώστε οι δυο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους. Άμεσα, όπως όλα δείχνουν. Υπάρχει και η φήμη πως στόχος τους είναι η ομάδα να κατέβει στο ντέρμπι της Δευτέρας, απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στη θέση του head coach, η οποία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση δεν θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της Παρασκευής (10/3), καθώς αναμένονται και νέες επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του Ζντοβτς που βρίσκεται υπ' ατμόν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Μονακό και τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές της αναμέτρησης στο Μόντε Κάρλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ