ΑΕΚ

Στην προπόνηση ο Αγγελόπουλος, εκτός προπόνησης ο Σάκοτα

Στην προπόνηση ο Αγγελόπουλος, εκτός προπόνησης ο Σάκοτα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του Final Four του BCL. Δεν προπονήθηκε ο Ντούσαν Σάκοτα, "γκάζια" από τον Ντράγκαν Σάκοτα στους παίκτες λόγω της ήττας από τον Προμηθέα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έφερε... γκάζια από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Στην σημερινή (29/4) προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός μίλησε σε υψηλούς τόνους κατά την διάρκεια της προβολής του VIDEO του αγώνα, αφού η ήττα σε αυτό το παιχνίδι σημαίνει ότι εκτός απροόπτου η ΑΕΚ θα τερματίσει εκτός πρώτης τετράδας .

Αυτό πάντως που ανησυχεί περισσότερο την ΑΕΚ είναι η κατάσταση του Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της "Ένωσης" υπέστη τράβηγμα στην δεξιά γάμπα στον αγώνα με τον Προμηθέα και δεν προπονήθηκε σήμερα, ενώ αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε υπερηχογραφικό έλεγχο για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ελπίδα όλων στην ΑΕΚ είναι ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό και θα πάρει κανονικά μέρος στο Final Four.

Στο μεταξύ, το παρών στην προπόνηση έδωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο Ιδιοκτήτης των "κιτρινόμαυρων" θέλησε με τον τρόπο του να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, παρακολουθώντας την προπόνηση παρέα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Χάρη Κουτά

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ