ΑΕΚ

Στην επέτειο του 1968 η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ!

Στην επέτειο του 1968 η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ!

Η ρεβάνς για την σειρά της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ στο Basketball Champions League ορίστηκε για τις 4 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την "Ένωση"!

Να είναι ακόμα ένα σημάδι; Να είναι απλώς σύμπτωση; Όπως και να έχει, σε μία σεζόν γεμάτη συμβολισμούς για την ΑΕΚ ήρθε ακόμα ένας να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα, αφού με την ανακοίνωση των ημερομηνιών των δύο αγώναν με την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League οι φίλοι της "Ένωσης" θα δουν να ξυπνούν μνήμες.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο πρώτος αγώνας για την φάση των 8 της διοργάνωσης ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου. Η ρεβάνς ωστόσο στην Γαλλία θα γίνει στις 4 Απριλίου. Την ημέρα δηλαδή που θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την παρέα του Αμερικάνου, του Τρόντζου, του Ζούπα και των υπόλοιπων Θρύλων της "Ένωσης"!

Στην πραγματικότητα βέβαια οι συμβολισμοί και οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάσκετ. Δεν γίνεται όμως να μην κάνει κάποιος διάφορους συνειρμούς βλέποντας ακόμα έναν οιωνό να πηγαίνει με το μέρος της ΑΕΚ. Ασχέτως αν οι παικτες της ομάδας έχουν αποδείξει φέτος πολλάκις ότι τη μοίρα τους την ορίζουν οι ίδιοι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ