ΑΕΚ

Στην έξοδο Γουόρεν και Ανοσίκε

Στην έξοδο Γουόρεν και Ανοσίκε
INTIME SPORTS

Κρις Γουόρεν και Όου Ντι Ανοσίκε φαίνεται να βρίσκονται την πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αναζητεί τους αντικαταστάτες τους.

Αντίστροφα φαίνεται να μετράνε όσον αφορά την παραμονή τους στο ρόστερ της ΑΕΚ οι Κρις Γουόρεν και Όου Ντι Ανοσίκε.

Τα σύννεφα για τον πρώτο είχανε αρχίσει από τις πρώτες του εμφανίσεις για να ακολουθήσουνε και για τον δεύτερο. Οι δύο νίκες στο ξεκίνημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ εντός επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και εκτός στο Λαύριο έχουνε συμβάλλει στο να διατηρηθεί η ηρεμία στην ΑΕΚ.

Ωστόσο δεν φάνηκαν αρκετές για να απομακρύνουν τα σύννεφα αμφισβήτησης και για τους δύο. Το ερωτηματικό για το μέλλον του Γουόρεν είχε υπάρξει από το βράδυ της νίκης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Κάτι που είχε καταγράψει το Sport24.gr το πρωινό της επόμενης ημέρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στο ρόστερ της ΑΕΚ και ο λόγος που δεν προχώρησε κίνηση αντικατάστασής του έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθεί το κενό του στο Eurocup. Και πιο συγκεκριμένα στο χρονικό σημείο της Α΄ φάσης των ομίλων.

Ωστόσο η υπομονή του Ντράγκαν Σάκοτα φαίνεται να εξαντλείται μετά και την σημερινή εμφάνιση του Γουόρεν στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Γαλατασαράι και την δεύτερη ήττα στον όμιλο. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι χαρακτηριστικό ότι σε 24:34 είχε 5 πόντους με 1/3 δίποντα και 1/5 τρίποντα με μόλις 1 ασίστ.

Παρών απών στο σημερινό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ήταν και ο Ανοσίκε, ο οποίος δεν έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ μέσα στις δύο ρακέτες. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αμερικανός σέντερ που ήρθε από την Λαμποράλ Κούτσα κι ενώ προέρχεται από πολύ καλό πρωτάθλημα στην Ιταλία με την Αβελίνο αγωνίστηκε μόλις 5:27 μένοντας άποντος και με 3 αμυντικά ριμπάουντ.

Και η δική του αποχώρηση έχει να κάνει με το πότε θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του ενώ και στην δική του περίπτωση υπάρχει το πρόβλημα της μη κάλυψης του κενού του στο Eurocup. Η απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα είναι οριστική με τον έμπειρο τεχνικό της ΑΕΚ να περιμένει τα τελευταία “κοψίματα” στο ΝΒΑ, για να κινηθεί για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ κι ενός ψηλού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ