ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης

Στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Κατσίβελης, όπως "τιτίβισε" ο εκπρόσωπός του στο Twitter. Λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Κατσίβελης θα αλλάξει φανέλα. Κι αυτό γιατί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά αυτή της ΑΕΚ. Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, στο Twitter, επισημοποιώντας τη συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ έπειτα από λίγο η "Ένωση" με ανακοίνωση έδωσε ακόμα πιο επίσημο τόνο στη μεταγραφή. Μάλιστα ο νέος παίκτης του "δικεφάλου" πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας ότι "είμαι αεκτζής"

Ο 24χρονος γκαρντ μετακόμισε στους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2010, κατακτώντας μαζί τους δύο φορές την Euroleague (2012, 2013). Ο μικρός χρόνος συμμετοχής που είχε όμως, δεν του άφησε περιθώρια παραμονής στο ΣΕΦ, κι έτσι από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη (24 χρ., 1μ.97). Ο Κατσίβελης υπέγραψε σήμερα (05/08) συμβόλαιο δύο (2) ετών με την ΑΕΚ".

Βιογραφικό:

Ο διεθνής γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα του Μαντουλίδη και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου και παρέμεινε για πέντε χρόνια. Με την ομάδα του Oλυμπιακού αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος το 2010-11, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2011-12 και το 2012-13, Πρωταθλητής Ελλάδος το 2011-12 και το 2014-2015.

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, ο Κατσίβελης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-18 το 2008, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Under-19 το 2009 και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-20 το 2010. Έχει επίσης διαγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U-16 το 2007, U-18 το 2009 και U-20 το 2011.

Κατσίβελης: "Είμαι ΑΕΚτζής"

Ο 24χρονος γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο aekbc.gr:

" Είμαι ΑΕΚτζής από μικρός. Ο παππούς μου ήταν αυτός, που με επηρέασε. Η χαρά μου είναι μεγάλη, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω, που ήλθα σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Η πίεση είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης".

Και συμπλήρωσε: " Η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου και του κόουτς Σάκοτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου, σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα της ΑΕΚ. Μίλησα και με τους δύο και πληροφορήθηκα και τον στόχο, αλλά και τον εντελώς διαφορετικό ρόλο, που θα έχω στη νέα μου ομάδα. Ο κόουτς Σάκοτα έχει τη δική του διαδρομή στο μπάσκετ. Κι αυτό αποτέλεσε για μένα ακόμη ένα κίνητρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ