ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Αλεξανδράκης

Στην ΑΕΚ ο Αλεξανδράκης

Εκτός από τους παίκτες η ΑΕΚ ενισχύεται και σε άλλες θέσεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Νέος γυμναστής στον "δικέφαλο" ανέλαβε ο Θανάσης Αλεξανδράκης, ενώ την Κυριακή φτάνουν στην Αθήνα Ουόρεν και Όρτον

Η ενίσχυση της ΑΕΚ είναι πολυεπίπεδη και είναι ενδεικτική των υψηλών βλέψεων που υπάρχουν. Εκτός από παίκτες η "Ένωση" θέλει να συνεργάζεται με τους καλύτερους και στις υπόλοιπες θέσεις του προπονητικού τιμ κι έτσι συμφώνησε να συνεργαστεί με τον εγνωσμένης αξίας γυμναστή, Θανάση Αλεξανδράκη. Ο άλλοτε υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ρεθύμνου άφησε την Κρήτη για να βρεθεί στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

" Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι γυμναστής για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αναλαμβάνει ο Θανάσης Αλεξανδράκης.

Ο νέος γυμναστής της "Βασίλισσας", πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ), έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Πανελλήνιο (2006-2011), Ίκαρο Καλλιθέας (2011-2012), Πανιώνιο (2012-2014) και Ρέθυμνο (2014-2015)".

Αλεξανδράκης: "Να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει"

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ο έμπειρος γυμναστής μιλώντας στο aekbc.gr τόνισε: " Είναι μεγάλη μου τιμή, που θα συνεργαστώ με την ΑΕΚ. Νιώθω υπερήφανος και επειδή συμβαίνει αυτό σε μία χρονική συγκυρία, όπου η ιστορική ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να επανακτήσει τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεσμεύομαι, ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στο να μπορέσει η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει ξανά παντού. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται ψηλά στην Ευρώπη. Ένας λόγος παραπάνω για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί, που της αξίζει.

Ευχαριστώ τον κόουτς Σάκοτα για την ευκαιρία, που μου δίνει, αλλά και τη διοίκηση του Ρεθύμνου η οποία διευκόλυνε ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της μεγάλης ΑΕΚ".

Διπλή άφιξη

Δύο ακόμα παίκτες έκλεισαν τα εισιτήρια τους και μετρούν αντίστροφα για να βρεθούν στην Αθήνα. Κρις Ουόρεν και ο Ντάνιελ Όρτον αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα την Κυριακή (23/8) σε δύο... δόσεις. Πρώτος θα φτάσει ο Ουόρεν στις 9.05 με πτήση από Ορλάντο μέσω Φιλαδέλφεια, ενώ μερικές ώρες αργότερα (16.20) οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν τον Όρτον με πτήση από το Ντάλας με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ