ΑΕΚ

Υπέγραψε στη Σλοβενία ο Μαυροειδής

Υπέγραψε στη Σλοβενία ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία ώστε να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ, ως αντικαταστάτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Υπέγραψε για έναν χρόνο ο 31χρονος σέντερ.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν ήταν, αρχικώς, στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς για τη νέα σεζόν ωστόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην "Ένωση" για ακόμα έναν χρόνο ως αντικαταστάτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Μάλιστα ο 31χρονος σέντερ βρίσκεται ήδη στην Κράνισκα Γκόρα, ώστε να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος σέντερ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γνωρίζει τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του Ζντοβτς ενώ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να ενισχύσει την ΑΕΚ στις αυξημένες υποχρεώσεις της στη Basket League και το Champions League της FIBA.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

"Παίκτης της ΑΕΚ και για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε πριν από λίγο στο ξενοδοχείο που διαμένει η «Βασίλισσα» στην Κράνιτσα Γκόρα το νέο του συμβόλαιο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ