ΑΕΚ

Στη γωνία για Καββαδά η ΑΕΚ

Στη γωνία για Καββαδά η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Καββαδάς κατέθεσε προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, με την ΑΕΚ να περιμένει στη "γωνία" για να επωφεληθεί σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Τα προβλήματα στον Άρη αυξάνονται καθώς περνούν οι μέρες, με τον Βασίλη Καββαδά να ακολουθεί τον δρόμο του Βλάντο Γιάνκοβιτς, καταθέτοντας προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης. Όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες του ρόστερ, έτσι και στη δική του περίπτωση υπάρχουν χρωστούμενα, τα οποία θέλει να διασφαλίσει ο διεθνής σέντερ μέσω της δικαστικής οδού.

Εφόσον μείνει λοιπόν ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ θα εξετάσει πιο "ζεστά" την περίπτωσή του. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν , το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, βλ. να είναι ελεύθερος. Το κασέ του είναι μέσα στο πλαίσιο στο οποίο κινείται η Ένωση, η εμπειρία του σημαντική, όπως κι οι δυνατότητές του. Αποτέλεσε άλλωστε τον βασικό σέντερ του Άρη φέτος, παρουσιάζοντας διαρκή βελτίωση την τελευταία διετία.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο 26χρονος σέντερ είχε 9.7 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά αγώνα στη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ