ΑΕΚ

Σκουλίδας: "Ένιωθα αρχάριος για την ΑΕΚ"

Σκουλίδας: "Ένιωθα αρχάριος για την ΑΕΚ"

Ο Διονύσης Σκουλίδας εξήγησε τον λόγο που πέρσι αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που θα βρει στην "Ένωση" με στόχο την καθιέρωση στο πιο υψηλό επίπεδο.

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, Διονύση Σκουλίδα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την "Ένωση" .

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που πέρσι κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ηράκλειο κι εν συνεχεία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Βόλο.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του αναπτύχθηκε πέρσι ωστόσο η συμφωνία δεν προχώρησε, από τη στιγμή που ο ίδιος εξήγησε πως "ήθελα πιο πολύ να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να πάρω περισσότερα παιχνίδια στο πόδια μου και να δουλέψω με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, ώστε να είμαι ακόμα πιο έτοιμος για την Α1 στο μέλλον. Πιστεύω είναι νωρίς για να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου".

Έπειτα, λοιπόν, από έναν χρόνο η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στο aekbc.gr:

Για τη μεταγραφή του: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και ελπίζω να την βοηθήσω όσο μπορώ για να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Σκοπός μου είναι να παίξω το μπάσκετ, που μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δίνω το 100% σε κάθε ματς".

Για την άρνηση του πέρσι να έλθει στην ΑΕΚ: "Πιστεύω, ότι για να πάρεις μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος. Εγώ ένιωθα αρχάριος. Θεώρησα ότι έκανα καλά που αρνήθηκα πέρσι να έλθω στην ΑΕΚ γιατί τώρα νιώθω έτοιμος και έρχομαι προετοιμασμένος. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ΑΕΚ. Μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία που επανέρχεται. Συν τοις άλλοις προέρχομαι από ΑΕΚτζίδικη οικογένεια, με μπαμπά φανατικό ΑΕΚτζή. Η μαμά λίγο μας έχει ξεφύγει αλλά εντάξει… δεν πειράζει! Ξεκίνησα άλλωστε και από την ΑΕΚ Περιστερίου. Το είχε το DNA μου φαίνεται. Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ και μάλιστα στη μεγάλη ΑΕΚ".

Για τις αντιδράσεις των οικείων του στο άκουσμα της συμφωνίας με ΑΕΚ: "Οι περισσότεροι χάρηκαν για τη μεταγραφή. Άκουσα πολλά μπράβο. Γενικά είχα πολύ καλές αντιδράσεις με την επιλογή μου. Με στήριξαν όλοι και θα συνεχίσουν την στήριξη πιστεύω".

Για τον ανταγωνισμό και το βαθύ ρόστερ της ΑΕΚ: "Πέρασε από το μυαλό μου σίγουρα αυτό. Δεν με προβληματίζει ο ανταγωνισμός όμως. Έπαιζα με μεγαλύτερους αθλητές μέχρι τώρα, και με βοήθησαν στο να προσαρμοστώ και να μην με πάρει από κάτω. Δεν θα μου είναι πρόβλημα πιστεύω και ούτε αν κάτι μου συμβεί, θα με πάρει από κάτω. Όλοι είναι εκεί για να με βοηθήσουν να μάθω ακόμα περισσότερα, τα οποία θα προσπαθήσω να τα αξιοποιήσω προς το συμφέρον μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ