ΑΕΚ

Σιγή ασυρμάτου για Δίπλαρο

Σιγή ασυρμάτου για Δίπλαρο
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Δίπλαρος απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ και πλέον περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. "Παίζει" ακόμη κι ο δανεισμός του 18χρονου γκαρντ.

Το θέμα του Νίκου Δίπλαρου έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα υψηλόβαθμα στελέχη των "κιτρινόμαυρων". Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ άκουσαν πρώτα όσα είχε να τους πει ο 18χρονος πλεϊμέικερ, το μεσημέρι της Τρίτης (11/8), και πλέον καλούνται να πάρουν μια απόφαση σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Όπως ανέφερε το Sport24.gr από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η απολογία του διεθνή πλεϊμέικερ , η αποχώρησή του από την "Ένωση" κάθε άλλο παρά βέβαιη θεωρούνταν -παρά την περί αντιθέτου φημολογία. Κι αυτό γιατί ήταν εξαρχής σαφής η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να μην λάβουν κάποια απόφαση εν θερμώ. Εξ ου και το γεγονός πως ακόμη δεν έχει διαρρεύσει ή ανακοινωθεί κάτι, από την πλευρά της ΑΕΚ.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, αν και το κλίμα παραμένει βαρύ για τον 18χρονο παίκτη, δεν αποκλείεται να επιλεγεί μία... μέση λύση. Ήτοι, ο δανεισμός σε άλλη ομάδα, προκειμένου αφενός ο Πατρινός γκαρντ να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες, αφετέρου να μην απαξιωθεί μία επένδυση που έγινε το φετινό καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το υπάρχον συμβόλαιο δεσμεύει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2020 . Όπως και να έχει πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ