ΑΕΚ

Σημάδια παραμονής από Χάντερ, απαντάει άμεσα στην πρόταση της ΑΕΚ

Σημάδια παραμονής από Χάντερ, απαντάει άμεσα στην πρόταση της ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Βινς Χάντερ παρουσιάζεται θετικός στην πρόταση παραμονής που του έκανε η ΑΕΚ. Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, αναμένεται η απάντησή του.

Η ΑΕΚ έχει κάνει εδώ και μερικές ημέρες την κίνησή της, καταθέτοντας προτάσεις ανανέωσης στους Βινς Χάνερ και Ντιλρόι Τζέιμς , περιμένοντας τις απαντήσεις τους. Ενώ όμως ο δεύτερος φαίνεται να παίρνει τον χρόνο του, ο Χάντερ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόφασή του.

Ο Χάντερ έχει παρουσιαστεί αρκετά θετικός στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του με την "Ένωση". Αρχικά είχε στο μυαλό του την προοπτική του ΝΒΑ - για αυτό εξάλλου και πήρε μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας με την φανέλα των Clippers - και στην EuroLeague. Με τις μέρες να περνούν όμως και το ημερολόγιο να δείχνει 22 Ιουλίου, ο Αμερικανός σέντερ φαίνεται πως έχει "ζεσταθεί" με την ιδέα της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Την σεζόν 2017/18 ο Χάντερ ήρθε στα μέσα της χρονιάς στην ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Τσινέμελου Ελόνου, έχοντας 9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 8.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ