ΑΕΚ

Σε πρώτο πλάνο ο Γιάνκοβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η περίπτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους "κιτρινόμαυρους" να εξετάζουν τις πιθανότητες εντάξής του στο ρόστερ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Να "κλείσει" τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα θέλει η ΑΕΚ, όσο περνά ο καιρός. Οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν να "τρέχουν" τον σχεδιασμό τους, ο οποίος έχει φέρει εσχάτως στο προσκήνιο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο 27χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τον Άρη, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του από τη Βαλένθια, δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με την ισπανική ομάδα, αλλά μοιάζει σαφές πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στις "νυχτερίδες". Αυτό το οποίο περιμένει είναι να μείνει ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκεί "πατάει" κι η ΑΕΚ, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, έχοντας στρέψει σε αυτόν την προσοχή του.

Εφόσον αποκτήσει την ελευθερία του από τη Βαλένθια, τότε οι "κιτρινόμαυροι" θα κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κάτι που πάντως δεν πρόκειται να γίνει πριν από τις 15 Ιουλίου, οπότε κι επιστρέφει από τις ΗΠΑ (και το Summer League του ΝΒΑ), ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ