ΑΕΚ

Σάκοτα: "Βήμα παραπάνω παντού"

Σάκοτα: "Βήμα παραπάνω παντού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, δίνοντας το σύνθημα, ώστε η "Ένωση" να πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω, σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την φετινή ομάδα: «Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και χημεία σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όπου ξεκινούσαμε με κάποια προβλήματα ή τραυματισμούς. Είμαστε δεμένο γκρουπ, ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξεκινάμε την Τετάρτη (4/10) με το Κύπελλο τις επίσημες υποχρεώσεις μας και θέλουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση».

Για τον στόχο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League: «Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο όπου δεν τα καταφέρνουμε την τελευταία στιγμή. Να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο Champions League. Πέρσι ίσως να ήμασταν λίγο άτυχοι απέναντι στη Μονακό καθώς όταν την αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ φορμαρισμένη. Στοχεύουμε να προχωρήσουμε και αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στο Final 4 της διοργάνωσης».

Για το βήμα παραπάνω στην Stoiximan.gr Basket League: «Τόσο εμείς οι παίκτες όσο και ο κόσμος θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Για αυτό είμαστε στην ΑΕΚ και φοράμε αυτή την φανέλα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και όταν θα έρθουν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα τα δούμε ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για το ρόστερ της ΑΕΚ και τον σχεδιασμό που έγινε: «Είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ με δεδομένο πως πρέπει να προσαρμοστούν και οι νεότεροι παίκτες στις απαιτήσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία όμως, διοίκηση, προπονητές και παίκτες, για να έχει επιτυχία το πλάνο της ομάδας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ