ΑΕΚ

Σάκοτα: "Θέλαμε τον Περπέρογλου, δεν είμαστε ισορροπημένη ομάδα"

Σάκοτα: "Θέλαμε τον Περπέρογλου, δεν είμαστε ισορροπημένη ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου πριν τελικά αποκτήσει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ενώ επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι η ΑΕΚ δεν έχει ισορροπία. Τι είπε για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε λεπτό ο Ελόνου.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση μετά τη νίκη επί της Κύμης ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η ΑΕΚ κινήθηκε ενεργά για ακόμα μία φορά για την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου πριν τελικά συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

" Έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν έχουμε πολλές αλλαγές στις θέσεις των γκαρντ και στην θέση "4", αλλά και αμυντικό τριάρι. Αρχικά θέλαμε τον Περπέρογλου αλλά η ομάδα του δεν τον άφησε. Πήγαμε όμως στην επιλογή του Βασιλόπουλου που θα βοηθήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Μιλώντας στην συνέχεια στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σάκοτα επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι το ρόστερ της ομάδας είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που θα ήθελε. " Δεν έχουμε ισορροπημένη ομάδα. Στο ρόστερ έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλοντας και μη, αν και δεν το θέλουμε αυτό εμείς οι προπονητές, φαίνεται να δίνουμε περισσότερη ενέργεια σε Ευρώπη ή στα ντέρμπι".

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ελόνου δεν αγωνίστηκε λεπτό ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε:" Έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είπαμε πριν από το παιχνίδι, αν δεν χρειαστεί να μην τον ζορίσουμε αφού σε τρεις ημέρες έχουμε και άλλο παιχνίδι".

Ο τεχνικός της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Σάκοτα για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, που πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη, μέχρι και το τελευταίο σουτ. Σίγουρα όταν το παιχνίδι είναι το κλειστό κρίνεται σε κάποιες λεπτομέρειες και σε αυτές τις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ φάνηκε πιο έμπειρη.

Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς αν είχαμε ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ, αλλά σίγουρα δεν έχουμε παράπονο. Έχουμε κερδίσει άλλα ματς με μεγάλα σουτ, όπως με τον Κολοσσό και τον Πανιώνιο. Όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ. Έχουμε ακόμα 13 ματς μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για το επόμενο.

Έχουμε σημαντικό εντός έδρας ματς με το Λαύριο. Δεν υπάρχει λόγος για κατήφεια και στεναχώρια. Οι παίκτες μας, είναι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια και αυτό είναι καλό σημάδι για εμένα. Σημαίνει ότι έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους και θέλουν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι. Τους δίνω συγχαρητήρια σαν να κέρδισαν το σημερινό ματς και κοιτάζοντας τα λάθη μας από Δευτέρα να συγκεντρωθούμε πάλι στην σκληρή δουλειά για να είμαστε πανέτοιμοι στο παιχνίδι με το Λαύριο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στους τρεις θεσμούς που συμμετέχει και πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ