ΑΕΚ

Σάκοτα: "Ψάχνουμε για σουτέρ και δεν βρίσκουμε"

Σάκοτα: "Ψάχνουμε για σουτέρ και δεν βρίσκουμε"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε μετά την ήττα από την Στρασμπούρ στα πολλά εύστοχα τρίποντα των Γάλλων, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι η ΑΕΚ ψάχνει για σουτέρ και σχολίασε το λάθος του Μπάρλοου στο τέλος.

Η ΑΕΚ πήγε για το θαύμα κόντρα στην Στρασμπούρ, επέστρεψε από το -8 σε ένα λεπτό αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 87-88 , αφού ο Μπάρλοου έκανε... άκυρο πήδημα στην τελευταία επίθεση.

Μετά το ματς ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε για την σχετική φάση ότι " δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έκανε ο Μπάρλοου και δεν σούταρε. Απλώς έπρεπε να σουτάρει. Δεν λέω ότι θα ευστοχούσε, αλλά τουλάχιστον θα γινόταν σουτ και θα είχαμε μία ευκαιρία".

Σχολιάζοντας το παιχνίδι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε: " Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στο τέλος των επιθέσεων της Στρασμπούρ. Σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Έχουμε προβλήματα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με τρία γκαρντ". Μιλώντας για τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ, ο Σάκοτα δήλωσε ότι " όταν ήρθα ήμασταν χαμένοι και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δε μου αρέσει να μιλάω για σενάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον, θέλω να έχω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια".

Τέλος μιλώντας για το θέμα της ενίσχυσης και την προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει γκαρντ με καλό σουτ, τόνισε: "Είμαστε η ομάδα που είμαστε. Όλοι παραπονούνται για το ότι δεν εχουμε σουτερ. Ψάχνουμε στην αγορά για σουτέρ αλλά δεν βρίσκουμε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ