ΑΕΚ

Σάκοτα: "Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη μέρα του αγώνα"

Σάκοτα: "Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη μέρα του αγώνα"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε τι κρατάει και τι... πετάει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως έγινε προσπάθεια να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αφού εξήγησε γιατί κάλεσε δύο τάιμ άουτ στο τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό , "αποκάλυψε" πως έγινε προσπάθεια να αλλάξει η μέρα διεξαγωγή του ματς της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ενόψει των δύο μεγάλων αγώνων που περιμένουν και τις δύο ομάδες έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, δεν ήμασταν καλοί στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ και στο «ένας εναντίον ενός». Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, εύχομαι και εμείς να πετύχουμε κάτι καλό για το ελληνικό μπάσκετ την Τετάρτη", είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Επίσης, ο Ντράγκαν Σάκοτα ρωτήθηκε για την κατάσταση του Μάνι Χάρις και για το το τι επιπέδου δυσκολίας αγώνες προτιμάει πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις: "Ο Μάνι Χάρις έχει μία τενοντίτιδα εδώ και καιρό. Ήταν ευκαιρία να ξεκουραστεί. Το καλύτερο θα ήταν να μην παίξουμε. Υπήρχε μία προσπάθεια να συζητήσουμε με τον Ολυμπιακό να μην γίνει το παιχνίδι. Δεν υπήρχε, όμως, κενό για να γίνει το παιχνίδι. Θα ήταν καλό και για τις δύο ομάδες. Πάλι καλά που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ