ΑΕΚ

Σάκοτα: "Όμιλος επιπέδου Euroleague"

Σάκοτα: "Όμιλος επιπέδου Euroleague"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε ότι η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε έναν όμιλο επιπέδου Euroleague ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, εξήγησε ότι αποτελεί τιμή για την "Ένωση" η παρουσία της στο Eurocup.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε στο aekbc.gr μετά την κλήρωση της πρώτης φάσης του Eurocup και κλήθηκε να σχολιάσει τους αντιπάλους της "Ένωσης" .

"Κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες αλλά και μεγάλα ταξίδια. Οι μισές από αυτές είναι ομάδες Ευρωλίγκας. Η Γαλατασαράι πέρσι πέρασε στο Top16, Νίζνι και Νεπτούνας είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία, ενώ η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι συνέχεια ψηλά. Είναι όμιλος επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλαμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε από τη Βαρκελώνη: "Αποτελεί τιμή για την ΑΕΚ, που βρίσκεται ξανά στα «σαλόνια» της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα και τον κύριο Μπερτομέου, που πίστεψαν στο πλάνο μακράς πνοής της διοίκησής μας, αλλά και στο ιστορικό μέγεθος της ΑΕΚ και μας εμπιστεύτηκαν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ