ΑΕΚ

Σάκοτα: "Ο χρόνος πιέζει, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Εστουδιάντες (12/12) πως η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο να σταθεί στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της μίας σειρά από δύσκολους αγώνες.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Δεν γίνεται εξάλλου διαφορετικά, αφού αύριο (12/12) η "Ένωση" δίνει έναν από τους αγώνες της χρονιάς με αντίπαλο την Εστουδιάντες στη Μαδρίτη για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αυτό ακριβώς αναγνώρισε και ο τεχνικός της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, δηλώνοντας λίγες στιγμές πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Μαδρίτη:" Ο χρόνος πιέζει... Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Οι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες συνεχίζονται για μας. Είναι προφανές ότι έχουμε μια δυσκολία για πλήρη ανάλυση της αυριανής αντιπάλου μας λόγω συνθηκών.

Στο αεροπλάνο και στην αποψινή προπόνηση θα προσπαθήσουμε να "διαβάσουμε" την Εστουντιάντες. Έτσι ή αλλιώς στόχος μας στην Ευρώπη είναι πια μόνο νίκες. Πάντα στην ΑΕΚ είναι μόνο νίκες. Φιλοσοφία μου είναι η σταδιακή βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς με υπομονή και δουλειά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ