ΑΕΚ

Σάκοτα: "Ο μοναδικός τρόπος για να σηκωθεί η ομάδα είναι το πρόστιμο"

Σάκοτα: "Ο μοναδικός τρόπος για να σηκωθεί η ομάδα είναι το πρόστιμο"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και προανήγγειλε τιμωρίες.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την απογοήτευσή του για το πρόσωπο που έδειξε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League τονίζοντας πως η εμφάνιση των παικτών του δεν θα μείνει ατιμώρητη.

"Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς θα είχαμε πρόβλημα σήμερα ακόμα κι αν δεν ερχόταν μια τόσο καλή ομάδα. Το μυαλό ήταν στις συνεντεύξεις. Μετά την επιστροφή από το Στρασβούργο ήμασταν τραγικοί στις προπονήσεις. Ίσως ήταν λογικό μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, τόσο πολλά λόγια και τόσο λίγη δουλειά. Εγώ πιστεύω ότι οι παίκτες είναι τόσο μεγάλοι όσο μπορούν να καταλάβουν την κατάσταση! Τι να πω, όταν η ομάδα μπαίνει χωρίς ενέργεια και συμβαίνει για δεύτερη φορά με τον ΠΑΟΚ αυτό. Παίξαμε απόλυτα χωρίς ενέργεια, χωρίς μυαλό, χωρίς τίποτα. Σήμερα δεν θέλω να δικαιολογήσω ούτε να συγχωρήσω κανέναν. Πρέπει να πάρουμε κάποια μέτρα", δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης.

Όσον αφορά το τι ακολουθεί, ανέφερε: " Τιμωρίες. Το συμβόλαιο έχει δύο άκρες. Περιλαμβάνει υποχρεώσεις και δικαιώματα. Πρέπει να πληρώνεις κι εσύ κάποια φορά. Θα συζητήσω για να δω βάσει των συμβολαίων τι πρόστιμα μπορούν να μπουν. Ο μόνος τρόπος να σηκωθεί η ομάδα είναι αυτός. Άλλον τρόπο δεν έχω. Έχουν κάνει πολλά πράγματα φέτος οι παίκτες, αλλά δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις".

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν έχει παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες του: "Εμείς είμαστε ομάδα. Είναι ομαδικό το άθλημα".

Τέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα ρωτήθηκε για την κλήρωση του Final Four του Champions League και ήταν λακωνικός: "Ό,τι φέρει ο Θεός".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ