ΑΕΚ

Σάκοτα: "Μια μικρή Ευρωλίγκα ο όμιλός μας"

Σάκοτα: "Μια μικρή Ευρωλίγκα ο όμιλός μας"

Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup απέναντι στη Νίζνι και ο Ντράγκαν Σάκοτα υπενθύμισε ότι η "Ένωση" συμμετέχει σε ένα γκρουπ επιπέδου Euroleague ενώ έκανε λόγο για "καλές εμπειρίες".

Η ΑΕΚ μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup από τις Κράσνι Όκτιαμπρ, Γαλατάσαραϊ ενώ θα ψάξει το πρώτο ροζ φύλλο στην αυριανή (28/10, 19:00) αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στο ΟΑΚΑ.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε στη Media Day: "Όλοι γνωρίζετε ότι ο όμιλος στον οποίο συμμετέχουμε είναι μία μικρή Ευρωλίγκα. Ο κάθε αντίπαλος είναι για μας πρόκληση. Είναι καλές εμπειρίες αυτά τα παιχνίδια. Για την Νίζνι μόνο καλά λόγια έχω να πω. Κέρδισαν την ΤΣΣΚΑ πρόσφατα και είναι μία ομάδα με πλούσιο ταλέντο. Είναι μία εντυπωσιακή ομάδα με φιλοδοξίες. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο".

Αμφίβολος ο Μιλόσεβιτς

Στο μεταξύ, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς εξετάστηκε από τον Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, ο οποίος διέγνωσε οίδημα με αιμάτωμα στο μάτι! Ο Βόσνιος φόργουορντ υποβλήθηκε και σε αξονική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι παθολογικό ενώ η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Νίζνι θεωρείται αμφίβολη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ