ΑΕΚ

Σάκοτα: "Κούπα με την ΑΕΚ"

Σάκοτα: "Κούπα με την ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντούσαν Σάκοτα απάντησε μέσω Live Streaming σε ερωτήσεις του κόσμου στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube, μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ, την ανάγκη για έναν τίτλο, αλλά και το αν χρειάζεται ενίσχυση η "Ένωση".

Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει όμορφες ιδέες εντός και εκτός παρκέ. Τελευταία εξ' αυτών ήταν η... "ανάκριση" του αρχηγού της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, από τους φίλους της ομάδας, μέσω μίας όμορφης συνέντευξης που έγινε μέσω Live Streaming στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube.

O Ντούσαν Σάκοτα στάθηκε μπροστά την κάμερα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες ή εύκολες ήταν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις σημαντικότερες απαντήσεις του, ενώ παρακάτω ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο με τη συνέντευξη του αρχηγού της "Ένωσης".

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (14/1) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και κατά πόσο πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι μπορούν να κερδίσουν: " Το μόνο που πιστεύουμε είναι η νίκη και γι' αυτό θα πάμε στη Θεσσαλονίκη".

Για το αν χρειάζεται η ΑΕΚ περαιτέρω ενίσχυση μετά την έλευση των Ελονού και ΜακΓκράθ: " Δεν χρειαζόμαστε άλλες αλλαγές, κατά την ταπεινή μου άποψη. Πάντα αγαπώ τους συμπαίκτες μου. Αυτά είναι πράγματα διοικητικά και προπονητικά. Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει απλά να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

Για το αν θα επιθυμούσε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: " Το είχα πει και πέρυσι. Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα μπασκετικά και θα είμαι πάντα πρόθυμος να υπηρετώ την ΑΕΚ, όποτε με χρειαστεί".

Για το τι θα διάλεγε ανάμεσα στην κλήση του στην Εθνική ομάδα και κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ: "Κούπα με την ΑΕΚ"

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του αρχηγού της ΑΕΚ, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι των "Κιτρινόμαυρων" στο youtube.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ