ΑΕΚ

Σάκοτα: "Η ΑΕΚ δεν είναι ταξί για κανέναν!"

Σάκοτα: "Η ΑΕΚ δεν είναι ταξί για κανέναν!"

Οι δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου έχουν προκαλέσει έντονο αναβρασμό στις τάξεις της ΑΕΚ ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα εξήγησε πως "η ΑΕΚ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ούτε σκαλοπάτι, ούτε σταθμός, κι ούτε… ταξί (PHOTO)".

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket του Βόλου, ο Νίκος Δίπλαρος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" , που κυκλοφόρησε χθες (8/8).

Το εν λόγω γεγονός προκάλεσε έντονο αναβρασμό στις τάξεις της ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Σάκοτα να παίρνει θέση μέσω των social media αφήνοντας αιχμές για τον νεαρό διεθνή γκαρντ.

“Η καριέρα του κάθε παίκτη είναι απρόβλεπτη και ποτέ δε μπορεί να ξέρει κανείς πού θα καταλήξει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ούτε σκαλοπάτι, ούτε σταθμός, κι ούτε… ταξί να πηγαίνει τον καθένα εκεί που γουστάρει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας ρωτήσει κάποιον από τους Χατζή, Ζήση, Κακιούζη, Ντικούδη, Μπουρούση, Άντιτς να του εξηγήσει καλύτερα”.

Σάκοτα: "Η ΑΕΚ δεν είναι ταξί για κανέναν!"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ