ΑΕΚ

Σάκοτα για Λαύριο: "Να πάρουμε την ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο"

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ότι η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει το Λαύριο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr προκειμένου να πάρει και την ρεβάνς για την ήττα της στον πρώτο γύρο.

Ενα δύσκολο 20ημερο έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία λίγο-πολύ θα παίξει τη... μισή χρονιά αυτό το διάστημα, αφού αντιμετωπίζει διαδοχικά Λαύριο, Στρασμπούρ (2 φορές), Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει γνώση του γεγονότος, δίνοντας το σύνθημα για την "Ένωση", αρχής γενομένης από τον αυριανό (24/3) αγώνα με το Λαύριο (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

O έμπειρος τεχνικός θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, προσθέτοντας ότι η ΑΕΚ επιθυμεί να πάρει και μία μικρή ρεβάνς από το Λαύριο για την ήττα της στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

"Από αύριο μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων με ομάδες που δεν έχουμε καταφέρει να τις κερδίσουμε. Εννοώ το Λαύριο, τη Στρασμπούρ δύο φορές και μετά τον ΠΑΟΚ. Eξαίρεση o Oλυμπιακός, που τον έχουμε κερδίσει.

Το Λαύριο ξέρουμε, ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή, εφόσον δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αύριο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε το κίνητρο για να πάρουμε τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρο"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ