ΑΕΚ

Σάκοτα: "Εχουμε χαλαρώσει αρκετά μετά τους αγώνες με την Στρασμπούρ"

Σάκοτα: "Εχουμε χαλαρώσει αρκετά μετά τους αγώνες με την Στρασμπούρ"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχθηκε ενόψει του αγώνα με τον Γυμναστικό (14/4, 18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι η ΑΕΚ έχει βγει εκτός ρυθμού μετά την πρόκριση επί της Στρασμπούρ.

Κάτι η πρόκριση επί της Στρασμπούρ, κάτι η διακοπή για το Πάσχα, η ΑΕΚ έχει βγει λίγο έξω από τα νερά της τις τελευταίες μέρες, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Το γεγονός αυτό παραδέχθηκε με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (14/4) αγώνα με τον Γυμναστικό στην Λάρισα (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) o Ντράγκαν Σάκοτα, τονίζοντας: " Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η ομάδα έχει χαλαρώσει αρκετά μετά τους αγώνες με τη Στρασμπούρ. Θα έλεγα ότι έχουν χαλάσει κάπως τα σχέδιά μας, καθώς το πρόγραμμα που είχαμε δεν ήταν τόσο δύσκολο για να κρατήσουμε μια θέση στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από τα τέσσερα ματς που απομένουν στην κανονική διάρκεια".

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Γυμναστικό, δήλωσε: " Ο αυριανός μας αντίπαλος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο ΟΑΚΑ. Έχει φέρει νέους παίκτες, όπως ο Μπαρτ που είναι σκόρερ και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα. Στα γκαρντ επίσης ο Παπαντωνίου διανύει εξαιρετική χρονιά και επίσης ο Σάφτενααρ που όλοι γνωρίζουμε την αξία του.

Θέλει προσοχή αύριο. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ