ΑΕΚ

Σάκοτα: "Δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο δύσκολα"

ΑΕΚ - ΜΠΑΙΡΟΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΜΠΑΙΡΟΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ικανοποιημένος από το "διπλό" στο Ρέθυμνο, συμπληρώνοντας ότι δεν περίμενε να κερδίσει τόσο δύσκολα η "Ένωση", ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ρεθύμνου, ωστόσο φρόντισε να δώσει άμεσα το σύνθημα για την επόμενη μέρα και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά " Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για να πούμε την αλήθεια δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο δύσκολα. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο παίζει καλά και είναι από τις πιο επικίνδυνες, επιθετικά, ομάδες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαρκάρειςτον Μούντι, όταν είναι σε ρυθμό. Είναι πολύ γρήγορος και σουτάρει. Και οι υπόλοιποι είναι αθλητικοί. Πρώτη φορά μπορώ να πω ότι χάσαμε τα ριμπάουντ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά που παίξαμε καλές άμυνες και πήραμε προβάδισμα. Είχαμε ηρεμία στο τέλος. Για εμάς είναι σημαντική νίκη. Είπαμε ότι αν και έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και έχουμε χάσει κάποιους αγώνες εκτός έδρας, έχουμε διορθώσει τη θέση μας και έχουμε αισιοδοξία για το τέλος του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Πλέον σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Πρέπει να ξεκουραστούμε μια μέρα και να αναλύσουμε τον αντίπαλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ